Dakgoten leeghalen en vakkundig reinigen in Zuid-Holland en Noord-Brabant

Uw dakgoten zijn gevoelig voor de aanslag van uitlaatgassen, schouwen, groenaanslag en mos. Voor dakgoten bestaande uit PVC wordt een jaarlijkse of twee jaarlijkse reiniging aangeraden, dit kan ook langer zijn, het is sterk afhankelijk van de omgeving waar u woont. In de stadsomgeving zullen de dakgoten eerder een grauwgrijze schijn vertonen door aanslag van uitlaatgassen en dergelijke, terwijl in een natuurlijke omgeving er sneller groenaanslag zal worden waargenomen.

Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen

In landelijke omgevingen kan het veel langer duren voordat er vervuiling optreedt en zal er minder onderhoud nodig zijn dan in de stad of de natuurlijke omgeving. Strak Glazenwasserij maakt gebruik van milieuvriendelijke, niet alkalische reinigingsmiddelen om uw dakgoot er weer als nieuw te laten uitzien.

Jaarlijks onderhoud door Strak Glazenwaserij en Schoonmaakbedrijf

PVC is een niet poreus materiaal en nagenoeg alle aanslag kan ervan verwijderd worden. Het jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud wordt ook aangeraden omdat er snel beschadigingen door stormschade of loszittende onderdelen kunnen opgespoord worden zodat herstellingen tijdig kunnen worden uitgevoerd om de sterkte en levensduur van uw dakgoot te bewaren.