Bescherm uw woning of kantoorpand met het schoonmaken van uw dakpannen

Dakpannen zijn niet alleen zichtbepalend, het dak van uw huis of kantoor biedt ook bescherming. Het dak is blootgesteld aan verschillende weersinvloeden zoals wind en regen. In een niet goed onderhouden dak kunnen scheuren ontstaan en/of er kunnen, bijvoorbeeld door vorst, stukken afbreken. Om deze reden is dak reiniging en het onderhoud van uw dak van groot belang.

Ook om de levensduur van uw dakpannen te verlengen is het van belang om deze eens in de zoveel tijd grondig te laten reinigen. Onderhoud van uw dak is een duurzame oplossing die ervoor zorgt dat uw dakpannen langer meegaan en zo optimaal mogelijk blijven functioneren.

Verwijderen algen en mossen

Naast het algemeen reinigen van de dakpannen zorgen wij er ook voor dat de algen en mossen van uw dakpannen worden verwijderd. Met behulp van algendoder zorgen wij dat ook de kleine deeltjes verwijderd worden, waardoor de algen en mossen minder snel terug zullen groeien.

Impregneren en coaten van het dak

Om het onderhoud van uw dak volledig af te ronden adviseren wij ook om de dakpannen te impregneren. Zo blijft het dak langer beschermt tegen vuil en vocht. Naast het impregneren van uw dakpannen kunnen deze ook worden voorzien van een coating. Deze laag vormt een bescherming en verlengt de levensduur van de dakpannen. Hier kan zelfs gekozen worden uit diverse kleuren. En uw dak is weer uit als nieuw!

Vraag vandaag nog een offerte aan voor het schoonmaken van uw dakpannen!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen voor het reinigen van uw dakpannen, neem dan contact met ons op.