Gevelreiniging bij woningen, Strak Glazenwasserij staat voor u klaar!

De een vindt het kunst, de ander vindt het vreselijk: graffiti. Bij Strak Glazenwasserij kennen wij de verhalen van ondernemers én particulieren die last hebben van graffiti op hun pand of woning en weten daarom als geen ander hoe wij u het best kunnen helpen om de graffiti te verwijderen. Voor het beste resultaat raden u wij aan de graffiti vakkundig te laten verwijderen. Graffiti verwijderen kan namelijk lastig zijn. Helemaal na een langere periode, als de verf is ingetrokken. Bij Strak Glazenwasserij gebruiken we verschillende methodes om graffiti te verwijderen. Welke methode wij voor u zullen gebruiken is afhankelijk van hoe erg de verf is ingetrokken. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met graffiti verwijderen? Neem dan vandaag contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar in Zuid-Holland en Noord-Brabant.

Trespa schoonmaken

Trespa is een duurzaam materiaal en daarom erg geliefd om toe te passen bij woningen en bedrijfspanden. Het materiaal gaat zo’n 30 jaar mee en heeft weinig onderhoud nodig. Echter is het wel aan te raden om trespa regelmatig schoon te maken. Trespa bestaat als buitenbeplating en als binnenbeplating, beide vereisen een andere manier van schoonmaken. Strak Glazenwasserij is gespecialiseerd in trespa schoonmaken en kan u helpen met de schoonmaak van zowel de buitenbeplating als de binnenbeplating trespa. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Strak Trespa reiniging Softwash

Strak kunsttofreiniging 1 voor en na

Kunststof schoonmaken

Kunststof is een materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft en is daarom erg populair als bijvoorbeeld raamkozijn of dakkapel. Wat veel mensen daarom soms vergeten is het kunststof wel met regelmaat schoon te maken. Ook al heeft het materiaal weinig onderhoud nodig, ieder materiaal dient onderhouden te worden. Op termijn kan er vuil op en in het kunststof trekken. Dit is nog meer het geval wanneer het kunststof zich buiten bevindt. Bij Strak Glazenwasserij raden wij daarom aan uw kunststof kozijnen en/of dakkapellen ieder half jaar schoon te maken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Strak Glazenwasserij

Het schoonmaken van uw kozijnen en/of trespa onderdelen kunnen wij perfect combineren met bijvoorbeeld het schoonmaken en leeghalen van uw dakgoten.

Neem voor meer informatie contact met ons op.