Professioneel glazenwasser in Zuid-Holland en Noord-Brabant

Glasbewassing is belangrijk om uw ramen schoon te houden. Door verschillende invloeden kunnen ramen vervuild raken. Denk aan storm, luchtvervuiling, insecten en andere zaken waardoor de ramen en omlijstingen worden aangetast. Het periodiek reinigen van de ramen zorgt ervoor dat de ramen langer hun glans behouden, maar ook voor de langere levensduur van de raamomlijstingen.

Glasbewassing door Strak Glazenwasserij

Strak Glazenwasserij zorgt ervoor dat uw ramen in topconditie blijven. Wij reinigen alle soorten ramen, glas, plexi, speciale glasconstructies en ook alle types van omlijstingen, zoals PVC, aluminium, hout en andere types raamwerk maken wij grondig schoon voor u. Stak Glazenwasserij reinigt uw glas, de omlijstingen, vensterbanken, voordeur en poort. Ook als u last hebt van spinnenwebben lossen wij dit voor u op, door deze te verwijderen. Wist u dat wij u ook kunnen helpen met een Antispin behandeling?

Strak Glazenwasserij is er voor uw complete glasbewassing

Wij kunnen de glasbewassing uitvoeren in de moeilijkste omstandigheden, op de moeilijkste plaatsen. Laat Strak Glazenwasserij uw glasbewassing onder handen nemen en u bent verzekerd van een professionele glazenwasser die aandacht besteedt aan veiligheid, oog voor detail heeft en bescherming biedt voor de omlijstingen van de gevel tijdens het uitvoeren van de glasbewassing. Bij Strak Glazenwasserij hebben wij milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, daarom maken we uitsluitend gebruik van biologisch afbreekbare producten.

Ook glasbewassing op grote hoogte

Voor werkzaamheden op grote hoogten maken we gebruik van hoogwerkers en telescoopbewassing met osmose systeem of een alternatief, zoals regenwater. Regenwater is namelijk ook osmosewater.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van glasbewassing, zowel voor particulieren woningen als voor kantoorpanden? Neem dan contact op met Strak Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte.